Om oss

Dobro Byggkonsult är ett byggföretag som utför renoveringsarbete i Göteborg med omnejd.

Vårt motto är att leverera gediget och förstklassigt hantverk genom noga utvalda hantverkare som alla är experter på sina områden och alltid levererar det lilla extra så att kunden blir helnöjd. Vi utför renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnationer för lägenheter, villor och företagslokaler.

Vår affärsidé går ut på att inte göra skillnad på våra kunder vare sig de är villaägare, bostadsrättsinnehavare eller stora fastighetsägare. För oss är kundens önskemål och behov alltid det viktigaste för ett lyckat projekt. Våra hantverkare och samarbetspartner utför sina arbeten enligt den senaste byggtekniken så att ni som kund kan känna er trygga med att renoveringen är modern och hållbar. Vi hjälper våra kunder att finna bra lösningar för både funktion och design, alltifrån ritningar och materialval till färgsättningar och inredningsdetaljer.

Vi finns alltid tillgängliga för dig som kund att rådfråga, assistera samt inspirera till ett 100%-igt resultat oavsett vilket typ av jobb det gäller.

4 anledningar att välja oss:

Hög servicegrad - Vi utlovar en hög service där vi är nära kunden under hela vägen.Vi hjälper dig med allt från att utveckla idéen och välja material till att projektet är avslutat.

Kommunikation - Vi är lätta att kontakta och för en direkt dialog med våra kunder. Ringer man så får man svar direkt - det är så vi jobbar.

Kvalitet - Tack vare våra kompetenta medarbetare och vår långa erfarenhet är vi övertygade om att vi levererar kvalitet utöver det vanliga.

Trygghet - När du gett oss ditt förtroende, så ansvarar vi för att projektet slutförs precis som bestämt. Du kan då luta tillbaka och lita på att vi fixar rubbet.