Invändig och utvändig renovering

Har du funderat på att renovera insidan eller utsidan av ditt hus? Eller kanske både och? Med hjälp av vår helhetslösning på renoveringar hjälper vi dig hela vägen från idé till färdigställt projekt. Invändigt kan röra sig om golvläggning, målning, köksrenovering, takmålning. Utvändigt kan vi hjälpa till med bland annat renovering av fasader, takarbeten och målning.

Renovering är oftast ett stort projekt. Dess komplexitet och svårighetsgrad skrämmer oss inte. Vi kan byta golv, ljudisolera, riva bärande väggar för att skapa bättre planlösningar och anpassa fastigheten efter dina planer. Nya väggar och tak arbetas fram i samma veva som vi förstorar eller förminskar badrum och kök. Vattenburen golvvärme på hela övervåningen? Inga problem!

Hur jobbar vi?

  1. Projektledning

Tre viktiga parametrar som alltid samspelar i våra projekt är: tid, kvalité och resurs. Vår modell gör att vi kan arbeta under korta ledtider och att vi kan leverera i tid till önskad kvalitet.

2. Kommunikation

Vi skapar trygghet för våra kunder med korta kommunikationsvägar och transparens. Vi har tydliga kommunikationsplaner i alla projekt och rapporterar löpande.

3. Förbesiktning

Dobro Byggkonsult gör alltid en förbesiktning av pågående projekt för att säkerställa högsta möjliga kvalitet vid leverans.

4. Överlämning

För oss är överlämning, uppföljning och avslut precis lika viktigt som offerering och genomförande. Vid överlämning av projekt bifogas alltid komplett dokumentation. Vi utvärderar och följer upp varje projekt stort som litet.