Nybyggnation och tillbyggen

Behöver du bygga ett nytt hus? Eller räcker det med att bara bygga ut? Med hjälp av vår helhetslösning hjälper vi dig från skiss till färdig produkt och ser till att resultatet blir som ni vill ha det. Vi har tätt samarbete med både arkitekter och konstruktörer. Vi utför nybyggnationer och tillbyggnader i hela Göteborg med omnejd.

Hur jobbar vi?

  1. Projektledning

Tre viktiga parametrar som alltid samspelar i våra projekt är: tid, kvalité och resurs. Vår modell gör att vi kan arbeta under korta ledtider och att vi kan leverera i tid till önskad kvalitet.

2. Kommunikation

Vi skapar trygghet för våra kunder med korta kommunikationsvägar och transparens. Vi har tydliga kommunikationsplaner i alla projekt och rapporterar löpande.

3. Förbesiktning

Dobro Byggkonsult gör alltid en förbesiktning av pågående projekt för att säkerställa högsta möjliga kvalitet vid leverans.

4. Överlämning

För oss är överlämning, uppföljning och avslut precis lika viktigt som offerering och genomförande. Vid överlämning av projekt bifogas alltid komplett dokumentation. Vi utvärderar och följer upp varje projekt stort som litet.