Badrumsvärlden är ett koncept inom Bauhaus för badrumsrenovering till fast pris. Certifierade hantverkare för att kunden ska känna sig trygg. Omfattande sortiment gediget kunnande och en helhetssyn på badrum är deras kännetecken.

PMB erbjuder dig en mängd olika tjänster inom bygg, de kan erbjuda dig helhetslösningar inom VVS, el, mark, måleri och plåtslageri.

Länsförsäkringar är en av de ledande försäkringsbolagen i Sverige med kunder runt om i hela landet. Vi har valt att samarbeta med Länsförsäkringar då de har en mycket bra kundtjänst och är lätta att ha och göra med.

Dorunner är en av Sveriges ledande tjänsteförmedlare. De ska vara det självklara valet för konsumenter som letar efter hjälp till hemmet, arbetsplatsen eller föreningen. Deras vision är att bli bäst i världen inom tjänsteförmedling.

Lägger stor vikt vid att hitta de senaste trenderna av kakel & klinker, likaså att tillhandahålla deras proffskunder med de bästa tätskiktsystemen på marknaden. Därför har de valt att legotillverka deras eget varumärke av tätskikt, det gör att de kan vara snabba på att utveckla och förbättra deras produkter.

BAUHAUS har sedan starten i Mannheim för över 50 år sedan fokuserat på ett omfattande och brett urval, en kompetent rådgivning, en kundorienterad service, en hög produktkvalitet och låga priser. Även idag är service ett grundläggande fundament för byggvaruhuset. Med 160.000 artiklar har de i princip allt som kan behövas till Hus och Trädgård.

Lasses Färg & Tapeter startades 1973 och har sedan 1980 varit belägna i Althallen, ett affärscentrum i närheten av Ruddalens idrottsanläggning i Västra Frölunda, Göteborg. Ägarna Mats Dolk och Conny Jacobsen har varit verksamma i branschen och på Lasses Färg sedan 1984 respektive 1987.
Humlessons El & Bygg är en Elinstallationsfirma som utför alla slag av el-installationer, service och reparationer.