5 enkla knep att på SPA-känsla i badrummet

1. Grönt i badrummet

Växter kan verkligen lyfta ett helt rum – och det gäller inte minst i badrummet. En liten vas med dina favoritblommor eller kvistar på snitt är allt som behövs för att sätta stämningen.

 

2. Lyktor och doft

Tända ljus i fina lyktor och fladdrande lågor ger den rätta spa-stämningen. Placera gärna i grupp och ställ på badkarskanten, vid handfatet eller avlastningsbänken. Vill du skapa en ännu starkare spa-känsla kan du välja doftljus eller komplettera med härliga doftoljor.

 

3. Handdukar

Är det någon spa-inspirerad detalj som man enkelt kan applicera hemma så är det att ha krispigt vita handdukar nära till hands. Handdukstorken i all ära, men den härligaste spa-känslan får du genom att vika eller rulla ihop de rena, torra handdukarna och förvara i öppna hyllplan eller i fina förvaringskorgar.

 

4. Våga möblera

Att möblera badrummet fungerar bara om du har ett rymligt sådant, men en smidig bänk eller badkarshylla får plats i de flesta badrum. Dekorera med tjusiga tvålar, ljuslyktor, badrumsprodukter eller varför inte en växt? Att ställa några prydnadsattiraljer i fönstret kan också göra susen.

 

 

5. Lyxa till det

Exklusiva produkter hör spa-anläggningar till, men egentligen räcker det att förpackningen är fin för att stärka lyxkänslan hemma. Ha dina vackert förpackade tvålar och skönhetsprodukter på display. Varför inte arrangera som ett stilleben på en bricka i fönstret eller intill handfatet?

 

Källa: Elle Decorations